Допоможіть порадами як позбутися тарганів на дачі. Купили під Одесою невеличкий будиночок, але там купа тарганів була. Хочу влітку там ремонт зробити. Чим вивести цих комах?
Таргани
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться204-03-2020 14:05:42
А може вони за зиму вже самі втікли бо холодно і нема їжі? Чи ви туди приїзжали трішки? Просто тарганам треба воду, їжу тоді вони множаться.
Поделиться304-03-2020 14:09:16
Мені здається, що таргани не бояться нічого - ні холоду, ні голоду. Хіба, що мороз їм страшний. У бідних людей також в хаті холод та вони чогось звідти не втікають))
Поделиться404-03-2020 14:16:28
Мені здається, що таргани не бояться нічого - ні холоду, ні голоду. Хіба, що мороз їм страшний. У бідних людей також в хаті холод та вони чогось звідти не втікають))
Таргани боятся чистоти! І хімії! Якщов вони є, то вимийте будинок, обробіть спеціальними засобами від тарганів - в магазинах ії повно. Можна Рейд навіть взяти. А коли будете робити ремонт, то додатково все буде вимиватись і вичищатись. Так і знищите.
Поделиться504-03-2020 14:23:25
Викличте собі фірму, яка потравить вам тарганів назавжди, в Одесі, наприклад, працює "Ліквідатор" https://licvidator.ua/services/dezinsek … tarakanov/ Ми до них звертались і тепер живемо спокійно і не переживаємо, що десь один тарган залишився і все почнеться знову.